Zlatna Dob

Udruga za promicanje kvalitetnog i dostojanstvenog života osoba treće dobi

Stanovi

Stanovi u naselju "Zlatna Dob" počinju se graditi uskoro i planiramo da će biti izgrađeni za 18 mjeseci. Stanovi veličine 35 m2 i 45 m2 sadrže mnoge detalje koji olakšavaju život teže pokretnih osoba; svi pristupi su bez arhitektonskih prepreka. Navedeni stanovi kupnjom postaju vlasništvo svakog pojedinca ili bračnog para, a nakon njih vlasništvo prelazi na njihove nasljednike; ako pak njih nema onda ih po realnoj cijeni otkupljuje Udruga.


View the embedded image gallery online at:
http://zlatna-dob.hr/index.php/stanovi#sigFreeId1d346ec1fb

U naselju je predviđen i restoran u kojem će članovima Zlatne Dobi biti omogućena prehrana po vrlo povoljnim cijenama. Naravno uz uvjet da se obrok najavi ranije.

Stanovi, garažno mjesto i ostava su vlasništvo pojedinaca. Ostali uslužni prostori u naselju pripadaju Udruzi i služe zajedničkom druženju i provođenju raznih vjerskih, edukativnih, rekreacijskih, društvenih i ostalih aktivnosti, kao što su primjerice razna predavanja, aktivnoisti tjelovježbe, druženja i sve ostale aktivnosti koje možete zamisliti i realizirati.

Sudjelovanje u navedenim aktivnostima bit će maksimalno pristupačno svakom pojedincu, a ukoliko se pronađe netko tko bi vodio pojedine aktivnosti na dragovoljnoj osnovi, prostori će osim režijskih troškova biti praktički besplatni.

Centar za pomoć i njegu, formiran uz svako naselje, njegujući međusobnu solidarnost stanovnika, brinuti će o svakoj osobi da dobije maksimalnu skrb u trenutku kada joj to bude potrebno, sve do samog kraja života.

Anketa

Kako bismo život u naselju Zlatna Dob učinili što kvalitetnijim, Vaši odgovori u ovoj anketi bit će nam od velike pomoći. Unaprijed hvala na suradnji!

form icIspunite anketu!
 
Anketu možete i isprintati i poslati nam je poštom.

 

Newsletter

Pročitajte naš prvi newsletter